wrapper

Флеш вести

Петок, 14 Април 2017 06:41

Мелбурн: Селското друштво Црнобуки го слави својот 44 -годишен јубилеј

Селското друштво Село Црнобуки - Мелбурн на 13 мај годинава ќе го одржи 44-тиот по ред бал по повод селската слава Свети Атанас.

Свечената вечер ќе се одржи во The Grande Receptions vo Epping во 18 часот а присутните ќе ги забавува фолк-ѕвездата Новица Василевски заедно со групата Фантазија.

За карти и повеќе информации јавете се кај: 

Љупчо Митревски 0431 613 972

Божо Бечвиновски 9366 5669 и 

Роберт Петровски 0412 214 553

 

 

SOCIAL GROUP SELO CRNOBUKI - MELBOURNE PRESENTS THE 44th CRNOBUKI GALA BALL WITH MACEDONIAN FOLK STAR NOVICA VASILEVSKI & GRUPA FANTAZIJA The evening will be featuring great Macedonian folk music, dancing, food, abundant loterry and endless fun. Event is already 3/4 sold out to members so please get in touch with us ASAP to reserve a table for your family & friends. (min 8 people per table) For Ticket Sales Contact: Bozo Becvinovski 03 9366 5669 (Western Suburbs) Louie Mitrevski 0431 613 972 (Northern Suburbs) Rob Petrovski 0412 214 553 (Northern Suburbs) Event starts at 6pm and will be held at The Grand Receptions 6-8 Helm Court in Epping 3076

 

За нас

Радио Илинден е 24/7 часовно иселеничко Македонско радио од Мелбурн кое постои повеќе од 12 години. 

За било какви инормации можете да не контактирате во секое време на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Лице за контакт: Дончо Ангелоски Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+61 403 111 815

Категории

  • Австралија
  • Политика
  • Економија
  • Живот
  • Став
  • Интервју
  • Спорт
  • Занимливости

Следете не на