wrapper

Флеш вести

Петок, 17 Март 2017 23:43

КАДЕ СТЕ МАКЕДОНЧИЊА: „Грми“ македонска песна во Северна Грција, нашинците пеат на цел глас (ВИДЕО)

Пред неколку дена нашинците во северниот дел на нашиот сосед организираа уште една од многуте македонски забави

Дека Македонците во Северна Грција или, пак, ако сакате Егејска Македонија и понатаму ја почитуваат македонската изворна песна укажуваат стотината видеа објавени на социјалните мрежи.

Пред неколку дена нашинците во северниот дел на нашиот сосед организираа уште една одмногуте македонски забави.

Преполната сала докажува само дека македонското малцинство во овој дел на Грција и тоа како е големо.

Погледнете: