wrapper

Флеш вести

Среда, 04 Март 2015 11:00

Видео: Васко Ефтов незаменлив

Погледнете ја последната емисија во центар на Васко Ефтов и уверете се дека овој новинрар гледа многу, многу понапред и слободно може да се каже дека овој човек е незаменлив во истражувачката новинарска професија.

Времето си оди, кога тогаш вистината и сета лафа ќе исплива на површина. Тогаш секој чивек ќе сака да се разбуди и ќе му се отворат мозоците, а овој новинар допринесува во тоа.

Браво за Васко Ефтов, погледнете ја последната емисија.