wrapper

Флеш вести

Понеделник, 06 Март 2017 05:25

ИТАЛИЈАНСКИ ДОКТОР ГО ШОКИРАШЕ СВЕТОТ: Ракот е обична габа и се третира од страна на обична сода бикарбона!Доктор Simoncini повеќе од дваесет години успешно ги лечи пациентите болни од сите видови на рак.Со овие терапии немаат ништо да изгубат! Болна реалност, се повеќе и повеќе случаи на рак на болеста од страна на речиси секој искусен, мизерно место во пријатели или познаници, сето тоа е поврзано со неуспесите на официјалната онкологија.

"Ние треба да докажеме дека модерната онкологија не е во можност да одговори на прашањата и потребите на оние кои се болни од рак и поради тоа е нашата морална и етичка обврска да се обидеме да го најдеме вистинското решение за најболните болести на нашето време", вели д-р. Tulio Simoncini кој тврди дека ракот е обична габички (кандида) која е лесно да се третира со сода бикарбона. Сода бикарбона ја лечи киселоста на телото, што е една од причините на ракот.