wrapper

Флеш вести

Петок, 17 Март 2017 23:40

ФОТО: Голема радост во домот на Тошо Малерот

Познатиот комичар од триото на „К-15“, Васко Тодоров познат како Тошо Малерот, во февруари 2015 се ожени и за медиумите изјави дека е пресреќен што ја нашол жената на својот живот, а од тогаш на социјалните мрежи постојано објавува фотографии.

На Тошо малерот навистина љубовта му цвета.