wrapper

Флеш вести

Четврток, 27 Април 2017 22:49

Што треба да знаете пред да исфрлите некоја намирница од исхраната?

Сите кои немаат алергија на дадената намирница, треба добро да размислат што добиваат, а што губат со нејзиното исфрлање од исхраната.

Во последно време во медиумите често среќаваме совети за тоа кои намирници треба да се исфрлат од секојдневната исхрана.

Тие се обично поткрепени со навидум уверливи докази. Наведените причини за исфрлање на одредени намирници се најчесто грижата за здравјето и стравот од дебелеење.

Ако и вие сте на мисла да исфрлите некоја намирница од вашата исхрана, мора да знаете неколку работи. Повеќе за ова причитајте тука.

 

За нас

Радио Илинден е 24/7 часовно иселеничко Македонско радио од Мелбурн кое постои повеќе од 12 години. 

За било какви инормации можете да не контактирате во секое време на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Лице за контакт: Дончо Ангелоски Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+61 403 111 815

Категории

  • Австралија
  • Политика
  • Економија
  • Живот
  • Став
  • Интервју
  • Спорт
  • Занимливости

Следете не на