wrapper

Флеш вести

Петок, 03 Февруари 2017 23:26

Дарко Панчев, Илија Најдоски... Погледнете со какви автомобили доаѓале на тренинг фудбалерите на Црвена Sвезда

Некогаш, фудбалот не се играше за пари, туку многу повеќе од љубов. Погледнете го возниот парк на фудбалерите на Црвена Sвезда кои го освоија Купот на шампиони во 1991 година во Бари. Фотографиите се снимени три месеци по освојувањето на трофејот.