wrapper

Флеш вести

Петок, 10 Февруари 2017 21:50

ФОТО: Ако те касне пајак- стануваш Спајдермен, ако те касне девојка- стануваш…?

Дали Питер Паркер ќе се претвореше во супер- херојот Спајдермен ако наместо пајак го каснеше девојка… или пак можеби ќе се трансформираше во нешто сосема друго?

Едно е сигурно, и во двата случаи на оваа фотографија, мажот се стекнува со “ненадејна натчовечка сила“, но разликата е во тоа што при првиот случај станува Спајдермен… а додека при вториот… гледате и самите…

За нас

Радио Илинден е 24/7 часовно иселеничко Македонско радио од Мелбурн кое постои повеќе од 12 години. 

За било какви инормации можете да не контактирате во секое време на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Лице за контакт: Дончо Ангелоски Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+61 403 111 815

Категории

  • Австралија
  • Политика
  • Економија
  • Живот
  • Став
  • Интервју
  • Спорт
  • Занимливости

Следете не на