wrapper

Флеш вести

Вторник, 14 Февруари 2017 00:21

Во Галичник на снегот искочи змија подолга од два метри!

На социјалните мрежи деновиве се појави снимка која е снимена на Галичник, и на неа е забележано смок, долг речиси два метри среде снег. 

Погледнете во продожение: