wrapper

Флеш вести

Петок, 24 Март 2017 20:56

Од Јапонија братски поздрав за Македонија - Јапонци ја пеат „Брала мома капини“

Додека престојувале во Македонија, биле во Крушево на свадба. Снимките ги искористиле за да си направат спот. Секој чест!