wrapper

Флеш вести

Петок, 31 Март 2017 19:27

Луѓе од целиот свет доаѓаат во Босна поради мистериозната камена топка!-Кога ќе легнат на неа,се случува ЧУДО!(ВИДЕО)

Голема камена топка во последно време стана вистинска сензација за туристите во Босна,за која тврдат дека има биоенергија и супер лековити моќи.

Откривме дека таа топка тежи скоро 10 тона,а широка 2 метра. До неа се доаѓа по обележан шумски пат,поради што е честа дестинација на рекреативците и посетителите на познатата бања “Слатина”