wrapper

Флеш вести

Среда, 18 Март 2015 19:07

Езеро на медузите (видео)

Во државата Палау, има едно езеро во кое живеат голем број на медузи кои ја изгубиле можноста да им наштетат на луѓето. Замислете како е да се капете со нив заедно.